توت میوه درخت توت (Morus sp.) و مربوط به انجیر و نان است.
آنها انواع توت های رنگارنگ – معمولا سیاه، سفید یا قرمز – را حمل می کنند که اغلب به شراب، آب میوه، چای، مربا یا غذاهای کنسرو شده تبدیل می شوند، اما می توانند خشک شوند و به عنوان میان وعده نیز مصرف شوند.
به دلیل طعم شیرین، ارزش غذایی چشمگیر و فواید مختلف سلامتی، توت ها در سراسر جهان محبوبیت پیدا می کنند.
شیره توت امسال دارای ارزش غذایی بسیار بالایی می باشد.
توت تازه 88 درصد آب دارد و در هر فنجان (140 گرم) فقط 60 کالری دارد.
توت اغلب به صورت خشک مصرف می شود، مانند کشمش.
آنها حاوی 70 درصد کربوهیدرات، 14 درصد فیبر، 12 درصد پروتئین و 3 درصد چربی هستند که باعث می شود در مقایسه با اکثر توت ها، پروتئین نسبتا بالایی داشته باشند.
کلسترول یک مولکول چربی مهم است که در هر سلول بدن شما وجود دارد. با این حال، افزایش سطح کلسترول خون با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط است.
مطالعات حیوانی نشان می دهد که توت و عصاره توت می تواند چربی اضافی را کاهش داده و سطح کلسترول را کاهش دهد.
آنها همچنین ممکن است نسبت بین کلسترول LDL (بد) و HDL (خوب) را بهبود بخشند.
علاوه بر این، برخی از آزمایشات لوله آزمایش نشان می دهد که آنها تشکیل چربی در کبد را کاهش می دهند – به طور بالقوه به پیشگیری از بیماری کبد چرب کمک می کنن.
بهبود کنترل قند خون
افراد مبتلا به دیابت نوع 2 در معرض خطر افزایش سریع قند خون هستند و باید هنگام مصرف کربوهیدرات مراقب باشند.
توت حاوی ترکیب 1-deoxynojirimycin (DNJ) است که آنزیمی را در روده شما که کربوهیدرات ها را تجزیه می کند، مهار می کند.
بنابراین، توت ممکن است با کاهش سرعت افزایش قند خون بعد از غذا، در برابر دیابت مفید باشد.
قبل از اینکه بتوان به نتیجهگیری قطعی رسید، مطالعات روی افراد مورد نیاز است.