عرق نعنا سبز باعث از بین رفتن بوی بد دهان می شود

پودر عرق نعنا سبز را می توان برای چشم درد، گلو درد و زخم های دهان استفاده کرد.

روغن نعناع را می توان برای درمان سردرد در آنفولانزا، عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی و سایر بیماری های تب اپیدمی در مرحله مقاربتی استفاده کرد.

روغن نعناع را می توان برای درمان سرخجه، و برای تسکین احساس نفخ در نواحی سینه و هیپوکندریوم استفاده کرد.

ودر عصاره نعناع را می توان در زمینه مواد غذایی و نوشیدنی به عنوان مواد اولیه استفاده کرد و یک عامل طعم دهنده رایج است.

اسانس نعناع فلفلی به عنوان معطر در صابون ها و لوازم آرایشی استفاده می شود.

پودر عصاره نعناع طبیعی را می توان به عنوان عامل طعم دهنده در زمینه دارویی استفاده کرد.

 1-5 کیلوگرم با ظرف پلاستیکی دوگانه در داخل  کیسه فویل آلومینیومی در خارج. 10 کیلوگرم با ظرف پلاستیکی دوبل در داخل / کارتن بیرون. 25 کیلوگرم با ظرف پلاستیکی دوبل در داخل درام فیبر در خارج یا به انتخاب شما.

 در ظرف خنک و خشک در بسته، دور از رطوبت و نور گرمای قوی نگهداری شود.

عرق

 عمر مفید: دو سال در صورت ذخیره چاه.

نعناع گیاهی معطر از تیره نعناع است. در واقع نام علمی آن منتا اسپیکاتا است که از کلمه لاتین  سنبله به معنی نیزه گرفته شده است.

این نام را از شکل برگ هایی گرفته است که ارتفاع ساقه ها تا 30 سانتی متر می رسد.

به طور خلاصه، برگ ها ترکیبات شیمیایی طبیعی مختلفی هستند که اثرات مهمی بر بدن ما دارند.

گیاهی است آسان برای رشد با منشاء اروپایی، آسیایی و آفریقایی که قرن هاست به ویژه برای مصارف دارویی مورد استفاده قرار می گیرد

همچنین سبزی است که به راحتی می توان آن را به دست آورد و به رژیم غذایی روزانه اضافه کرد.

یکی از خواصی که اخیراً مورد بررسی قرار گرفته است، فعالیت منتول در تنظیم چربی های در گردش در جریان خون است.

 در آزمایش‌هایی که روی موش‌های دیابتی انجام شد، مصرف عصاره نعناع باعث کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید شد که ممکن است نشان‌دهنده یک خاصیت مهم برای پیشگیری از دیابت باشد.