شکر قهوه ای به سادگی شکر سفید مخلوط با ملاس است.
بنابراین، شکر قهوه ای می تواند شکل خود را مانند ماسه مرطوب نگه دارد، در حالی که شکر سفید نمی تواند.
شکر خام نیز عموماً قهوه ای رنگ است و زمانی که آب نیشکر تبخیر می شود، تشکیل می شود.
با این حال، بسیاری از مردم از شکر قهوه ای به عنوان شکر سفید دانه ای با ملاس اضافه شده به آن یاد می کنند.
شکر قهوه ای ممکن است حاوی مواد مغذی کمی بیشتر از شکر سفید باشد، لزوما سالم نیست.
شکر قهوه ای در واقع یک شکر سفید با ملاس اضافی برای قهوه ای شدن آن است. وگرنه همان شکر سفید است.
شیرینی خانگی برنجی دارای نوعی شکر طبیعی می باشد که کیفیت بالایی دارد.
این یک نوع شکر بسیار محبوب است که در سراسر جهان به دلیل فواید سلامتی و خواص متفاوت نسبت به شکر سفید متبلور معمولی مورد توجه قرار گرفته است.
از آنجایی که در فرآیند شیمیایی متفاوتی نسبت به شکر سفید تولید می شود، ساختار شیمیایی متفاوتی دارد و بدن ما نسبت به آن واکنش کمی متفاوت نشان می دهد.
این تفاوت ظریف، شکر قهوهای را برای افرادی که میخواهند رژیم غذایی خود را متعادل کنند، سالم بمانند و برخی از فواید بیشمار آن را به دست آورند، بسیار جذاب میکند.
به غیر از شکر قهوه ای، آن را به عنوان قند نیشکر، شکر خام، نیشکر کامل نیز می شناسند.
تولید آن شامل فرآیند پالایش نمی شود.
برخلاف شکر سفید یا تصفیه شده، شکر قهوه ای مستقیماً از آب نیشکر تولید می شود که در واقع جوشانده می شود و به مرور زمان خنک می شود و متبلور می شود.
کریستالیزاسیون شکر قهوه ای زمان زیادی می برد، گاهی اوقات تا ماه ها. از ویژگی های عمده شکر قهوه ای رنگ قهوه ای و طعم قوی آن است که در واقع به دلیل وجود ملاس است.
شکر تصفیه شده را نیز می توان با افزودن ملاس در مقادیر متعادل به شکر قهوه ای تبدیل کرد.