پیاز یک گیاه علفی پیازدار با خواص درمانی فراوان از خانواده Amaryllidaceae است.
چه پیاز قرمز، چه سفید یا طلایی باشد، این سبزیجات خوشمزه فواید زیادی برای سلامتی دارند.
پیاز یکی از قدیمی ترین سبزیجاتی است که انسان از آن استفاده کرده است.
پیاز امروز شیراز در قیمتهای مختلف در بازار موجود می باشد که می توان خریداری نمود.
گیاه آن منشأ آسیایی دارد و قبلاً در 3200 سال توسط جمعیت مصر استفاده می شد.
بعدها یونانیان و رومیان که خواص و خواص درمانی آن را می دانستند نیز مورد استفاده قرار گرفت.
اعتقاد بر این است که در طول ساخت اهرام مقادیر زیادی پیاز و سیر خریداری شده است.
این دو سبزی نشان دهنده غذای اصلی بردگان درگیر در کار بود.
اسناد متعددی وجود دارد که ثابت می کند پیاز در طول قرن ها در سراسر جهان هم برای اهداف غذایی و هم برای اهداف دارویی استفاده شده است.
در بین النهرین باستان آن را داروی درمان بسیاری از بیماری ها می دانستند.
آخرین مطالعات در این زمینه خواص درمانی فراوان این سبزی را تایید می کند.
به لطف محتوای بالای آنتی اکسیدان ها، از جمله فلاونوئیدها و پلی فنول ها، مصرف آن می تواند به تنظیم سطح قند خون، محافظت از شما در برابر التهاب و سایر فوایدی که در ادامه خواهیم دید کمک کند.
پیاز همچنین سرشار از فلاونوئیدهایی مانند کورستین و ترکیبات گوگردی مانند آلیل پروپیل دی سولفید است که برای سلامتی انسان مفید است.
اسیدهای آمینه: آسپارتیک اسید و گلوتامیک اسید، آلانین، آرژنین، سیستین، گلیسین، فنیل آلانین، هیستیدین، ایزولوسین، لوسین، لیزین، پرولین، متیونین، سرین، تیروزین، تریپتوفان، والین و ترئونین.
علاوه بر این اجزا، پیاز حاوی مواد کم اهمیت دیگری مانند اسانس (مشابه موجود در سیر)، اسید فسفریک و سیتریک، کورستین، آنزیم های مختلف و فلاونوئیدها است.
کالری پیاز
100 گرم پیاز خام 40 کیلو کالری دارد.
پیاز: خواص و فواید
شهرت پیاز و خواص درمانی آن در مه روزگار گم شده است.
فعالیت دارویی آن با سیر همپوشانی دارد که خواص مشترک زیادی با آن دارد.