بیشتر مردم فقط دانههای نخود را مصرف میکنند و غلافهای آن را دور میاندازند، زیرا آنها را برای خوردن خوب نمیدانند.
پوسته ها نه تنها طعمی مشابه دانه دارند، بلکه حاوی مواد معدنی و ویتامین های مشابهی هستند که به دلیل خواصی که دارند به تندرستی و سلامت ما کمک می کنند.
نخود سبز کیلویی دارای طعم بسیار عالی می باشد و می توان به مدلهای مختلف آن را مورد استفاده قرار داد .
غلاف ها را می توان به صورت خام یا پخته مصرف کرد.
برای تهیه آن ها کافی است غلاف ها را بیش از ۱ دقیقه در آب جوش بپزید و بعد از صاف کردن آن ها را در آب سرد فرو کنید.
با این عملیات حرارتی، تمام مواد مفید حفظ می شود.
غلاف ها شیرین و نرم می شوند، اما ترد می مانند و به سالاد، غذای اول و دوم اضافه می شوند.
نخودفرنگی دارای خواص بی نظیر و مشخصات تغذیه ای برجسته ای است.
آنها می توانند فواید فوق العاده ای را برای بدن ما فراهم کنند.
البته این امر به دلیل ترکیب شیمیایی غنی آن امکان پذیر است. با این حال، بیشتر غلات آب هستند.
اما علاوه بر این حاوی: فیبر، پروتئین، قند، نشاسته، چربی است.
اسیدهای آمینه، ویتامین ها: A، K، گروه B، C و دیگران وجود دارد.
محتوای کالری بسیار کم است، حدود 62 کیلو کالری در هر 170 گرم.
اینها مواد مغذی اصلی یک بخش 170 گرمی (تقریباً نصف فنجان) نخود فرنگی هستند:
کالری: 62
کربوهیدرات: 11 گرم
فیبر غذایی: 4 گرم
پروتئین های گیاهی: 4 گرم
ویتامین A: 34 درصد از RDA
ویتامین K: 24 درصد از RDA
ویتامین C: 13 درصد از RDA
نخود فرنگی سرشار از ویتامین K است که به تقویت استخوان ها کمک می کند و در پیشگیری از بیماری های مرتبط با افزایش سن بسیار مهم است.
برای مبارزه با یبوست عالی است
محتوای بالای پروتئین گیاهی و فیبر موجود در نخود فرنگی به عادی سازی فرآیندهای متابولیک در بدن، هضم بهتر غذا کمک می کند.
این کار سیستم گوارش ما را بهبود می بخشد و منجر به ناراحتی معده و گوارش کمتری می شود.