بنابراین در چند ماه گذشته، من روش خود را برای پختن لوبیا چیتی از ابتدا کامل کرده ام. این دستور لوبیا چیتی به طرز شگفت انگیزی ساده است و همچنین خوشمزه است. لوبیاها کمی تند، معطر و به طرز غیر قابل مقاومتی خامه ای هستند. یک بار آن را امتحان کنید، و هرگز نمی خواهید لوبیا چیتی را به روش دیگری بخورید.
این روش برای پخت لوبیا چیتی از ابتدا کمی زمان می برد، اما اجازه ندهید که شما را بترساند! این فرآیند بسیار ساده است و تقریباً به طور کامل غیرفعال است. در اینجا چگونه پیش می رود:
ابتدا لوبیاها را خیس کنید. آنها را در یک آبکش بزرگ بریزید و آنها را الک کنید تا سنگها یا زبالهها از بین بروند. آنها را خوب بشویید و به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. روی آنها را با 2 تا 3 اینچ آب بپوشانید و آنها را کنار بگذارید تا حداقل 8 ساعت یا یک شب خیس بخورند.
قیمت لوبیا چیتی روزهای آینده با توجه به کیفیت بیشتر می شود و باید بعد، معطرها را بپزید. نصف پیاز را در یک قابلمه بزرگ یا فر هلندی روی حرارت متوسط تفت دهید (اگر لوبیاهایتان را تند دوست دارید، می توانید در هالاپینو هم بریزید!). وقتی پیاز نرم شد، زیره، لوبیاهای خیس شده و آبکش شده، آب، پونه کوهی، نمک و فلفل را اضافه کنید.
سپس، بجوشانید. زمان پخت به تازگی لوبیاها و نحوه پخت آنها بستگی دارد. لوبیا چیتیام را تا زمانی میپزم که از هم جدا شوند و مایع اطرافشان غلیظ شود. بعد از یک ساعت شروع به بررسی می کنم و بعد از آن هر 15 دقیقه دوباره.
در نهایت به سلیقه مزه دار کنید. وقتی لوبیاها به دلخواه شما پخته شد، آنها را با کمی آب لیموترش، نمک و فلفل بیشتر و پودر فلفل چیلی مزه دار کنید.
- منابع: