شواهد علمی بسیار کمی در مورد رابطه بین سرکه انگبین و چربی سوزی وجود دارد.
به نظر می رسد که اثرات نسبت داده شده به سرکه انگبین از نظر علمی، حداقل هنوز تایید نشده است.
توصیه سنتی این است که 1 تا 2 قاشق سرکه انگبین را قبل از غذا با آب مخلوط کنید و روی بسته بندی کپسول ها نوشیدن مقدار زیادی آب با آن توصیه می شود.
سرکه انگبین طبیعی دارای طعمی است که مورد پسند همه نمی باشد.
نوشیدن آب قبل از غذا یک روش شناخته شده برای کاهش اشتها است و این گونه است که تاثیر آن بر کاهش وزن می تواند حاصل شود.
این حال، همچنین شناخته شده است که اسید استیک، به عنوان مثال در سس سالاد، که با یک وعده غذایی مصرف می شود.
تأثیر مثبتی بر هضم دارد و بنابراین به طور بالقوه می تواند اشتها را نیز کاهش دهد.
با این حال، تأثیر مستقیم بر چربی سوزی بسیار ناچیز است.
شایان ذکر است که هیچ ماده ای نمی تواند چربی ما را «آب کند» یا کالری مصرفی ما را بسوزاند.
سرکه جایگاه مهمی را در آشپزخانه ما اشغال می کند، زیرا در تعداد زیادی از دستور العمل ها گنجانده شده است.
اما علاوه بر افزودن دانه های خشخاش و طعم دادن به غذا، سرکه همچنین چربی سوزی را تسریع می کند و به تنظیم سطح قند خون و کلسترول کمک می کند.
در اینجا انواع سرکه و نحوه استفاده از آنها آورده شده است:
سرکه سفید. برای تهیه ترشی و سالاد از سرکه معمولی استفاده می شود.
این یک مایع بی رنگ و شفاف است که به ترشی های شما طعمی تند می دهد و به عنوان یک نگهدارنده عمل می کند.
سرکه برنج. سرکه برنج که از شراب برنج تهیه می شود، طعم کمی شیرین تر از سرکه سفید دارد.
در عین حال آنقدر هم ترش نیست. به همین دلیل است که اغلب برای مرینیت کردن گوشت و تهیه سس استفاده می شود.
سرکه انگبین این سرکه حاوی الکل نیست، زیرا مستقیماً از انگور تهیه می شود.
رنگ آن مشکی مایل به قهوه ای و طعم شیرینی دارد که اصلا شبیه طعم تند اکثر انواع سرکه نیست.